Denna webbplats använder cookies för att förbättra din surfupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du bruket av cookies på din enhet såsom det beskrivs i våra Regler för cookies.
Boka nu

Recensioner

7,1 Recensionsbetyg
Betygsfördelning
Städning
6,1
Bekvämlighet
6,2
Boendets läge
8,5
Faciliteter
6,4
Personal
7,9
Prisvärt
7,2
Recensioner
    Eva
    se
    5,4
    30 december 2017
    Enkelt hotell - bra läge.
    Rummet städades under dagen men det var egentligen inte städat innan, det hade varit skönt om allt varit ordentligt städat innan. Frukostmatsalen var det smutsiga tygstolar och lysrör i taket.
    Bra läge, nära tunnelbanan Earl Court, rekommenderas att åka tunnelbana då når man alla ställen man vill nå. Frukosten var helt ok, trevliga damer som serverade, dock väldigt enkel, men en engelsk frukost. Tänk på att det är väldigt enkelt hotell och enkla rum, förvänta er inget extra på något sätt.
    Hjartarod
    se
    7,5
    9 november 2017
    Centralt familjärt
    Det luktade, klibbigt på golvet och inte helt rent
    Centralt, hårda sängar och trevlig personal
    Andreas
    se
    7,5
    5 november 2017
    Bra budgetboende nära tunnelbanan
    Det var irriterande att det inte gick att vare sig stänga eller låsa toalettdörren, men det gick åtminstone att dra igen den. Det var väldigt varmt på rummet, men på nedervåningen gick det att lösa riktigt bra med en bordsfläkt. Det fanns även en bordsfläkt på sovloftet på ovanvåningen, men med tanke på det ingrodda dammet lär den inte ha rengjorts på väldigt länge. Den dagliga städningen bestod i att fylla på toalettpapper och tvål/schampoo, byta handdukar samt tömma soporna. En eller ett par gånger under den åtta nätter långa vistelsen rengjordes även toalettstolen. I övrigt tror jag inte att det gjordes någon städning under vistelsen. Rummet var rätt slitet. Exempelvis var det ett par byråer som var hyfsat trasiga. Flera taklampor fungerade inte.
    Hotellet låg väldigt nära tunnelbanan. Rummet var stort och hade även ett sovloft. En av anledningarna till att vi valde det boendet var att det fanns ett kylskåp på rummet och det fungerade alldeles utmärkt. Det fanns gott om förvaringsutrymmen och eluttag. Frukosten bestod av toast, bacon, ägg och bönor. Till det kunde man ta apelsinjuice och te. (Det är möjligt att det fanns kaffe också.) För att vara frukost på ett hotell i London så var den helt klart bättre än vad jag hade räknat med. Jag är ofta i London, men jag brukar sällan bo i det här området. Fast om jag skulle göra det igen skulle jag definitivt kunna tänka mig att återvända till det här boendet.
    Elisabeth
    se
    10
    31 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    6,7
    3 oktober 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Elisabeth
    se
    10
    5 september 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Rose-Marie
    se
    7,9
    27 augusti 2017
    Perfekt läge och bra hotell. Mycket bra personal! Lite trångt att vara 5 i ett familjerum. ;)
    Viveca
    se
    7,9
    6 augusti 2017
    Väldigt enkelt och prisvärt!
    Som ensam tjej hade jag velat ha en hake på dörren för att låsa inifrån. Väldigt litet badrum, nästan svårt att ta sig ur duschen. Till frukost var det ägg, toasts och konservburksfruktsallad.
    Enkelt, lite nedgånget och prisvärt boende. Rymligt rum. Nära tunnelbana och trevliga områden. Perfekt om man bara behöver någonstans att sova billigt. Snäll personal som lånade ut mobilladdare.
    helene
    se
    5,8
    30 maj 2017
    Man får vad man betalar för. Billigt, bra läge och beboeligt.
    Otroligt sunkig standard. Alla kläder fick stanna i resväskan, garderoben var inte att tänka på. Det mesta var skavt och söndrigt. Ojämnt tryck i duschen. Strax över vandrarhemsstandard, men fullt beboeligt.
    Sängkläder och lakan var rena och fräscha. Personalen var vänlig och tillmötesgående. Skönt att slippa heltäckningsmattor och tur att det gick att ha fönstren öppna hela tiden. Bra pris. Toalett och vask var ok. Lugnt läge
    se
    4,6
    29 maj 2017
    Smutsigt och ofräscht
    Städning obefintlig. Gammel ingrodd smuts. Gardiner som inte täckte hela fönsteret. Svårt att sova. Smutsiga stolar med hål i i matsalen. Barnen vägrade äta i matsalen.
    Läget
    Malin
    se
    3,8
    19 april 2017
    Det var så skabbigt och trångt. Skulle behövas renoveras
    Trodde frukosten skulle vara typ rostat bröd och kaffe. Det var äggrör, bacon, toast, korv och flingor. Juice och kaffe. Mkt bra wi-fi. Trevlig personal i receptionen!
    Ulrika
    se
    7,5
    19 april 2017
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Marie
    se
    5,0
    17 april 2017
    Väldigt trångt rum för 4 pers. Sängen väldigt obekväm.
    Bra läge nära tunnelbanan.
    Sabina
    se
    6,2
    31 oktober 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Larwa
    gb
    6,7
    29 oktober 2016
    Mögel i tvättrummet och spindelväv i rummet.
    OK frukost. Bra säng.
    fr
    4,2
    23 oktober 2016
    Mycket enkel standard med bra läge.
    Otroligt smutsigt trägolv. Dammigt. Fläckigt. Slitet. Badkar med många ingrodda smutsränder. Inte ens spegeln var ren. Vattentrycket obefintligt på 3e vån dvs omöjligt duscha. Bäddning=täcket rättades till över skrynkligt underlakan och kudde. Inga sänglampor bara taklampa där en av de tre glödlamporna var trasig.
    Trevlig personal. Full English breakfast. Bra läge nära bra Undergroundlinje. Skön frotté.
    Elisabet
    se
    7,5
    4 oktober 2016
    Enkelt, men prisvärt
    Ganska trångt rum.
    Prisvärt, bra läge, trevlig personal.
    kjel
    se
    6,7
    19 september 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    se
    6,7
    6 september 2016
    Det finns inga kommentarer till den här recensionen.
    Rose-Marie
    se
    9,2
    30 augusti 2016
    Vi är jättenöjda och kommer gärna tillbaka när tillfälle ges
    det var för varmt på rummet, fönstren var öppna, rullgardiner nerdragna och det fanns en fläkt men det gick inte att få nån svalka i rummet, solen låg på hela dagarna
    Hade inga förväntningar på boendet men blev positivt överraskad. Lysande läge, ingen störande trafik på natten. Hur nära som helst till t-bana, pubar och andra matställen. Enkel frukost men allt som behövdes fanns med. Supertrevlig personal, en extra eloge till mannen som pratade norska.
Laddar recensioner